Az Apáczai líceum iskolaújsága

Gyakran fogalmazódnak meg bennünk olyan gondolatok az életről, iskoláról, amelyeket szívesen megosztanánk a Világgal, ahhoz viszont túlságosan a saját véleményünkön alapulnak, hogy a diáklap első oldalára kerüljenek.

Itt jönne be a fórumunk a képbe.

Ez az újonnan létrehozott felület alárendeltje a Világnégyzetnek, mégis párhuzamosan végezné a feladatát. Így minden Apáczais diáknak lesz esélye publikálni gondolatait, persze még így is moderáltan. Azok a cikkek, melyek a főoldalra kerülnek fel, azok a Világnégyzet nevében is íródnak. Fórumunkon viszont lehetősége lesz mindekinek hangoztatni a saját, egyéni véleményét, akár névtelenül vagy álnéven is. Így elkerüljük az olyan eseteket, hogy bármilyen baja essen az Írónak ÉS a diáklapnak.

Nagyon fontosnak tartjuk a szólásszabadságot itt, a Világnégyzetnél, ezért hoztuk létre ezt a felületet. Fórumunk reklámozása, fenntartása és hatásának optimalizálása érdekében szorosan együttműködünk az Apáczai diáktanácsával.

Ezentúl mindig megtalálod a fórumhoz vezető linket minden oldal tetejében.


Lehet,  megtörtént már veled is, hogy féltél kimondani a véleményed. Itt az alkalom arra, hogy te is kinyilváníthasd gondolataidat! Ha érdekelne ez a lehetőség, akkor több módon is el tudod hozzánk juttatni a cikkedet:

  • Írjál üzenetet Vahidnak azokon a szociális felületeken, amelyeken megtalálod.
  • Állj szóba bármilyen szerkesztőnkkel: mondd el neki, hogy milyen jellegű cikket szeretnél beadni, és ő továbbítani fogja irományodat nekünk anélkül, hogy személyesen megnevezzen téged (ha azt szeretnéd).
  • Küldd el névtelenül irományaidat a következő emailcímre: szerkesztoseg (kukac) vilagnegyzet.e

Fontos, hogy minden leadott irománynak legyen egy címe, egy hozzácsatolt képe (vagy egy leírása egy olyan képnek, amely szerinted passzolna a szövegedhez), és egy álnév, annak érdekében, hogy ha később is szeretnél írni a fórumnak, legyen egyféle kontinuitása a szövegeknek (ha nem, akkor szimplán ismeretlen szerzőként jelensz majd meg).

Várjuk visszajelzéseiteket ezzel a kezdményezésünkkel kapcsolatosan.