Az Apáczai líceum iskolaújsága

A 21. században sok olyan téma van, amelyről van lehetőségünk beszélni, sőt meg is tesszük, ám a társadalom hangzavarában elvesztődnek a saját gondolataink. Az Apáczaiban sikerült elérni azt, hogy gondolatainkat mint diákság  a Világnégyzeten keresztül nyilvánítsuk ki.
Ezt szeretnénk egy magasabb szintre emelni azáltal, hogy Kolozsvár összes (egyaránt középiskolás és egyetemista) diákja számára biztosítsunk egy közös csatornát, amelyen keresztül közölhetik gondolataikat. Továbbá szeretnénk képzéseket, csoportos foglalkozásokat szervezni az aktív résztvevők számára.

Célunk egy új online platformot alapítani a kolozsvári fiatalok számára annak érdekében, hogy segítse őket társadalmunk funkcionális tagjaivá válni. Ezen felül szeretnénk életre szóló készségeket fejleszteni az érdeklődőknél, amelyeket egész életükben lehetőségük lesz hatékonyan felhasználni.

A ComON Cluj keretén belül beküldtük projektünk kidolgozott bemutatását. Most rátok van szükség. Szavazzatok, ha projektünk szerintetek is építő jellegű!

https://comoncluj.ro/initiative/75