Az Apáczai líceum iskolaújsága

Idén is, mint minden évben, a 10.A osztályra hárult az a felelősség, hogy megszervezze a kilencedikes gólyáknak a Gólyabált.

Sokat gondolkodtunk osztálytársaimmal, mi is legyen a téma. Végül a retro mellett döntöttünk. Mindenki le volt osztva különböző feladatokhoz, mint például díszek készítése, szponzorok. Mivel sajnos idén a felújítás miatt a dísztermet nem vehettük használatba, más helyszínt választottunk, a Tranzit házat.

November 3.-án 11:00 órakor kezdtük el kézbe venni az ügyet. Volt, aki díszített, volt, aki vásárolt, hangosítást szerelt, színpadot állított fel. Miután ez mind megvolt, Álmossal elpróbáltuk párszor a bemondó szövegünket. Később megjött a 3AD zenekar további három tagja és ők is  elpróbálták az esti előadásra szánt repertoárjukat. Addig a többiek pihentek. Lassacskán eljött az idő, mikor mindenki felvette a jelmezét és vártuk a vendégeket. Délután ötöt ütött az óra, és a bált megkezdtük.

Először is, Ákos és Evelin ( a tavalyi király és királynő) köszöntötte a közönséget, majd én és Álmos is megjelentünk a színpadon. Felkonferáltuk a zsűrit, majd következett az osztályok produkciója. Ezalatt felkészültünk és pihentünk kicsit, mivel csak ezután jött a java. Kicsit mindenki izgult, de segítettünk egymásnak és így visszagondolva senkit nem hagytunk cserben.

Miután ez lejárt, a régi szokást követve a gólyakirály és -királynő kiválasztása zajlott le, ami több, pontosan 6 próbatételből állt. Idén a könzönségre is hagytunk egy kis feladatot, ugyanis ők is szavazhattak arra a két emberre, akiket megfelelőnek tartottak. A gólyaesküt is letették, majd jött az eredményhirdetés. A 2017-es Apáczais Gólyabál hivatalos királya és királynője Kiss Szabolcs és Horváth Eszter lett! A koronázás után külön-külön a X.B és X.C osztály a saját osztályukat avatták be és indult is a buli. A 3AD zenekar indította el az estét, majd Jánosi Andris, Páll Tamás és Szász Alpár folytatták. E közben a három X. osztály kis finomságokkal kínálta a vendégeket.

Számomra jól telt, a hangulat jó volt, a szervezéssel is megvoltam elégedve, nem követtünk el szarvashibákat. Remélem, mindenkinek jól telt és élvezte a Gólyabált!

An error occurred
Sikeres belépés.
Sikeres feliratkozás.
Lejárt link
Következik az email fiók leellenőrzése.